ПоддержатьУкраїнська

НАБУ оголосило в розшук "слугу" Кузьміних 

Артем Некрасов
Артем Некрасов

Журналист, редактор

НАБУ оголосило в розшук 'слугу' Кузьміних 

Національне антикорупційне бюро України оголосило в розшук народного депутата від "Слуги народу" Сергія Кузьміних, якого раніше викрили під час отримання хабаря у розмірі 558 тисяч гривень.

Народний депутат Сергій Кузьміних Фото: ASPI

"3 лютого 2022 року НАБУ оголосило в розшук народного депутата України, викритого на одержанні 558 тис. грн неправомірної вигоди. Рішення ухвалено через систематичну неявку підозрюваного на виклики правоохоронних органів, відсутність його за місцем проживання, переховування від детективів НАБУ", - йдеться у повідомленні відомства.

Нагадаємо, 28 січня правоохоронці викрили нардепа від фракції "Слуга народу" Сергія Кузьміних на хабарі. Депутата затримали на "гарячому" під час одержання неправомірної вигоди у 558 тис. грн.

Пізніше правоохоронці опублікували відео, на якому народний депутат Кузьміних отримує хабар.

Читайте також інші схожі новини:

  • 26 січня у Херсоні на хабарі затримали депутата Херсонської облради, який вимагав 27 тисяч доларів у місцевого підприємця за ведення "спокійного" бізнесу.
  • На Київщині затримали чиновника обласного управління Держгеокадастру під час отримання хабаря у розмірі 6 тисяч доларів.
  • У Львові на хабарі затримали старшого дільничного офіцера одного з районних відділів Головного управління Нацполіції у Львівській області. Він вимагав $3 тисячі у місцевого жителя за зміну запобіжного заходу.
  • На Одещині співробітники ДБР та СБУ затримали полковника поліції, який вимагав хабар у розмірі 4 тисяч доларів. За нього він хотів закрити кримінальне провадження за статтею "підробка документів".

Другие новости