ПоддержатьУкраїнська

Авіакатастрофа біля Чугуєва: знайшли тіло ще одного загиблого

StopCor
StopCor

StopCor

Авіакатастрофа біля Чугуєва: знайшли тіло ще одного загиблого

Кількість осіб, які загинули внаслідок падіння військового літака АН-26 біля Чугуєва, зросла до 23, рятувальники виявили ще одне тіло та чорні скриньки літака.

Авіакатастрофа біля Чугуєва: знайшли тіло ще одного загиблого

Про це повідомляє пресслужба ДСНС, передає "ZIK".

"За інформацією диспетчера аеродрому на борту перебувало 27 осіб (одного курсанта не допустили до виконання польоту). Знайдено тіла 23 загиблих, 2 особи постраждало", - розповіли у ДСНС і додали, що тіло загиблого виявили вранці в суботу під фюзеляжем, тривають пошуки ще двох осіб.

Як зазначають у командуванні Повітряних сил ЗСУ, на місці трагедії фахівці виявили бортові самописці. Вони вціліли, однак їх іще не вилучили із літака.

Окрім цього, на місці катастрофи тривають пошукові роботи, ведуться слідчі дії, працює спеціальна комісія військових інженерів, яка встановлюватиме причини катастрофи.

Нагадаємо, у п'ятницю, 25 вересня, близько 20:45 поблизу міста Чугуїв у Харківській області трапилася авіакатастрофа – впав військовий літак АН-26.

На місце аварії терміново виїхав голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер, оскільки з'явилася інформація про загиблих.

Глава Харківської ОДА Олексій Кучер під час брифінгу заявив, що пілот АН-26 повідомляв про відмову лівого двигуна. Літаку було надано дозвіл на посадку.

Як повідомляв раніше "СтопКор", Глава МВС Арсен Аваков заявив, що Росія проти України використовує не тільки танки і солдатів, але і веде кібервійну.

Другие новости