ПоддержатьУкраїнська

У Польщі в ДТП загинув українець

StopCor
StopCor

StopCor

У Польщі в ДТП загинув українець

У Польщі сталося потрійне ДТП за участю мікроавтобусів, внаслідок якої загинув 60-річний громадянин України, який був за кермом одного з них. Про це повідомляє "УНН" з посиланням на пресслужбу місцевої поліції.

 Фото: Поліція Польщі

"Поліцейські визначають точні обставини смертельної аварії, яка сталася сьогодні вранці на трасі Майдан Новий - Марковичі. Внаслідок лобового зіткнення бусів 60-річний громадянин України в результаті отриманих травм загинув… За попередніми висновками поліцейських, які працюють на місці події, 29-річний водій буса "Fiat" виїхав на зустрічну смугу та допустив лобове зіткнення з бусом "Mercedes", за кермом якого перебував 60-річний громадянин України. 23-річний громадянин України, який також керував бусом "Mercedes", в'їхав в бус, який стояв попереду", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 60-річного водія доставили до лікарні з серйозними травмами.

"Чоловік помер внаслідок отриманих травм. 29-річний водій "Fiat" також опинився у лікарні. Як встановили поліцейські, і він, і 23-річний чоловік були тверезими. Наразі точні обставини та причини аварії встановлюються", - вказано у повідомленні.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у столиці таксист заснув за кермом, загинула пасажирка (фото).

Другие новости