ПоддержатьУкраїнська

В Чернівецькій області "Укравтодор" збирається відкрити два нових мости (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

В Чернівецькій області 'Укравтодор' збирається відкрити два нових мости (відео)

У жовтні 2020 року на дорозі Р-62 (м. Чернівці - c. Криворівня) плануюється завершення будівництва двох мостів поряд з селом Розтоки.

 Фото: Укрінформ

Про це заявила пресслужба “Укравтодор” на своїй сторінці в Facebook.

"Цього року в рамках програми “Велике будівництво” буде збудовано два моста протяжністю 311,7 м та 1,6 км на дорозі Р-62", - ідеться в повідомленні.

В "Укравтодорі" нагадали, що унаслідок повені 2018 року ділянка км 22+400 - км 23+600 дороги Р-62 Криворівня – Усть – Путила – Старі Кути – Вижниця – Сторожинець – Чернівці була повністю зруйнована.

На період основних робіт у 2008 році було збудовано два тимчасових металевих моста типу САРМ, якими здійснювався рух протягом останніх 12 років.

[embed width="640"height="360"]https://www.facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua/videos/2583278748654548/?ref=tahoe

На відео можна побачити процес будівництва двох мостів. Судячи з відео, роботи доходять до фінального етапу і вже в жовтні жителі Чернівецької області зможуть почати користуватися цими об'єктами.

Другие новости

Красивая жизнь и заграничные поездки во время войны: заместителя Кличко заподозрили в земельных махинациях - СМИ

Красивая жизнь и заграничные поездки во время войны: заместителя Кличко заподозрили в земельных махинациях - СМИ

Журналисты раскрыли детали деятельности заместителя председателя КГГА по вопросам осуществления самоуправляющихся полномочий в сфере цифрового развития, цифровых трансформаций и цифровизации Петра Оленича