ПоддержатьУкраїнська

Батькам, які спалили дитину-інваліда в печі, виплатили 40 тисяч гривень

StopCor
StopCor

StopCor

Батькам, які спалили дитину-інваліда в печі, виплатили 40 тисяч гривень

Горе-родина отримала соціальну виплату і це після того, як батьки позбавили життя свою 5-річну доньку. Про це розповіли в прес-службі прокуратури Житомирщини.

 Фото: ГУ НП в Житомирській області

За словами керівника прес-служби Тетяни Гоші, досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом скоєння вбивства батьками 5-річної доньки, що сталося у серпні 2018 року в селі Листвин Овруцького району, а також за фактом шахрайства та підробки офіційних документів з метою одержання соціальних виплат, завершено, повідомляє “Уніан”.

Гоша зазначила, що 4 листопада обвинувальний акт затверджено та скеровано до Овруцького районного суду для розгляду по суті.

За відомостями прокуратури, досудовим розслідуванням встановлено, що батько 5-річної дівчинки під час сварки вдарив її кулаком, від чого дитина втратила свідомість і впала.

"Мати, будучи у злочинній змові з батьком, сприяючи вчиненню жорстокої розправи над донькою, приховала тіло дівчинки. Виявивши, що дитина померла, її батько у будинку розпалив вогонь у печі, спалив тіло доньки, а попіл і рештки виніс та викинув у річку", - йдеться у матеріалах справи.

Зазначається, що у подальшому батьки дівчинки приховали смерть доньки, яка до того ж мала статус дитини з інвалідністю, та, підробивши офіційні документи, використали їх для одержання соціальних виплат.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, в одному з сіл Овруцького району загинула дитина внаслідок травм, яких їй завдав батько. Після цього тіло 5-річної дівчинки горе-батьки спалили в печі.

Другие новости