ПоддержатьУкраїнська

На Дніпропетровщині після звернення активіста військовим за 3 дні дали тепло

StopCor
StopCor

StopCor

На Дніпропетровщині після звернення активіста військовим за 3 дні дали тепло

У містечку Гвардійське Дніпропетровської області родинам військовослужбовців нарешті увімкнули опалення. Раніше до ГО "Стоп корупції" звернувся мешканець області, який і повідомив про проблему. Голова відокремленого підрозділу організації Артем Мирошниченко одразу звернувся до керівників міста.

30 листопада завдяки діям та небайдужій громадянській позиції активіста людям нарешті дали тепло.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, 27 листопада до представників громадської організації звернувся мешканець області, майор запасу Валентин Фіногенов з повідомленням про те, що військові містечка Гвардійське та Черкаське понад два місяці живуть без води та з порушеним процесом теплопостачання.

 Активіст провів робочу зустріч із замголови Гвардійського Фото: СтопКор

Після цього 28 листопада Артем Мирошниченко провів робочу зустріч із заступником голови Гвардійського Юрієм Тараном, який заявив про свою готовність усіляко сприяти виправленню ситуації. В результаті вже 30 листопада ситуація змінилась на краще.

Зазначимо, що головна мета регіональних активістів, які приєднуються до команди "Стоп корупції", полягає в боротьбі з корупцією на місцях, викритті схем та неправомірних дій чиновників, покращенні умов життя мешканців та об'єднаній діяльності небайдужих громадян.

Другие новости