ПоддержатьУкраїнська

На Київщині відзначили сумлінних платників податків

StopCor
StopCor

StopCor

На Київщині відзначили сумлінних платників податків

Заплатив податки – отримай відзнаку. У Підгірцях на Київщині 16 жовтня відбулось урочисте нагородження переможців обласного туру щорічного Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків». Захід провели у заміському клубі «Трипільське сонце» за підтримки Асоціація платників податків України та ВГО «Стоп корупції».

https://www.youtube.com/watch?v=w5olQNh7S6c

Найсумлінніших наповнювачів казни визначили у галузях промисловості, сільського господарства, будівництва, торгівлі, послуг, транспорту та зв'язку, інших видах діяльності. Загалом було обрано 30 переможців у 12 номінаціях, 15 номінантів отримали відзнаки ДПС у Київській області. Троє з них змагатимуться за перемогу на Всеукраїнському рівні.

 Переможців обрали у 12 номінаціях Фото: СтопКор

Серед номінантів – фермери, будівельники, продавці, ресторатори. Як зазначив начальник Головного управління ДФС Олександр Загорський, основними критеріями відбору були обсяги сплати податків до бюджету, відсутність податкового боргу та чисельність працевлаштованих, тобто легалізація заробітної плати.

Організатори переконані: подібні заходи вкрай корисні, адже вони мотивують платників податків. Зокрема, вести свій бізнес максимально прозоро.

 На думку організаторів, подібні заходи мотивують платників Фото: СтопКор

«Податковими канікулами можна мотивувати людей, як в європейських країнах. Ми вам довіряємо, допомагаємо, але коли будемо перевіряти, будь ласка, надавайте нам прозорі відомості для перевірки», – наголосив голова Обухівської районної адміністрації Олександр Гомон.

Нагадаємо, Асоціація платників податків України, до складу ради правління якої входить Всеукраїнська громадська організація «Стоп корупції», на сьогодні день об'єднує понад 3 тисячі підприємств з усіх регіонів України.

 У заході взяли участь представники ВГО «Стоп корупції» Фото: СтопКор

Вже понад два десятки років Асоціація невпинно працює над створенням сприятливих умов розвитку підприємництва, посиленням авторитету платників податків та максимальним залученням українського бізнесу до сумлінної сплати податків.

Конкурс проводиться вже десять років поспіль, за словами організаторів, щороку команда сумлінних платників податків зростає.

.

Другие новости