ПоддержатьУкраїнська

На Сумщині відкрили міст, яки сполучає 3 області (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

На Сумщині відкрили міст, яки сполучає 3 області (фото)

Укравтодор відкрив міст через Ворсклу на дорозі Н-12 у Сумській області.У селі Климентове Сумської області завершена реконструкція та випробування витривалості мостового переходу на дорозі Н-12 Суми – Полтава.Міст сполучає Сумську, Полтавську та Харківську області.

 Фото: ''Укравтодор''

"Реконструкція мостового переходу була розпочата у 2017 році – за два роки профінансована на 30%. За каденцію Володимира Зеленського фінансування робіт склало 70%, що дозволило завершити роботи у повному обсязі в 2020 році" – підкреслив Олександр Кубраков, Голова Укравтодора,  повідомляє "Укравтодор".

 Фото: ''Укравтодор''

Міст був побудований у 1962 році, раніше ремонтувався винятково в рамках експлуатаційного утримання. До реконструкції мостове полотно було повністю непрацездатним, а залізобетонна прогонова будова, металева ферма та опорні частини – лише обмежено працездатні.

Руйнація мосту в селі Климентове спричинила б необхідність об’їзду по дорогах місцевого значення, які на сьогодні втратили несучу спроможність, збільшення транспортного навантаження на них призведе до їх повної руйнації.

Другие новости