ПоддержатьУкраїнська

Поліклініка МВС купила медичні маски вчетверо дорожче

StopCor
StopCor

StopCor

Поліклініка МВС купила медичні маски вчетверо дорожче

Центральна поліклініка Міністерства внутрішніх справ України закупила 2 мільйони медичних масок за ціною 12,50 – 14 гривень за штуку, хоча ДП "Медичні закупівлі України" закупило таких же масок за 2,80 грн за штуку

 Фото: СтопКор

"27 мільйонів поліклініка витратила на закупівлю 2 мільйонів медичних масок з гумовими петлями "MEDICARE" у компанії ТОВ "СОФІ-МЕД".

Всі вказані надбання лікарня робила протягом декількох тижнів, ціна за одну маску коливається від 12,50 до 14 грн за штуку.

Сама ж поліклініка змогла знайти маски дешевше: 26 травня на Prozorro з’явилася ще одна угода на закупівлю 1 мільйона таких самісіньких масок але вже у іншої компанії по 10,50 грн за штуку, тобто на третину дешевше.

У квітні поліклініка купувала ще 200 000 масок, 2 000 масок респіраторів та ще й 8 000 фільтрів до них.

Важливо також, що ДП "Медичні закупівлі України" закупило такі самі маски за ціною 2,80 грн за штуку, що доводить факт величезної перевитрати з боку поліклініки МВС, йдеться в розслідуванні "УП"

Відзначається, що центральна поліклініка МВС України є самостійним державним багатопрофільним лікувально-профілактичним закладом охорони здоров'я.

Другие новости