ПоддержатьУкраїнська

У Дніпрі таємничо зник власник підпільної бізнес-імперії Дмитро Візгалов (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

У Дніпрі таємничо зник власник підпільної бізнес-імперії Дмитро Візгалов (фото)

Відсутній вдома, не відповідає на телефонні дзвінки та не подає жодних ознак життя – усе це про підпільного бізнесмена Дмитра Візгалова, якого вже вкотре упродовж цілого дня 12-го грудня розшукували в Дніпрі журналісти "СтопКору". Більше місяця чоловік не виходить на зв'язок, хоча медійники до нього мають безліч запитань.

 Журналістка ''СтопКору'' Марія Гураль у пошуках Дмитра Візгалова

"Ми намагалися з ним зустрітись, зідзвонитись, у будь-який спосіб зв'язатись. Телефонували з різних номерів – не підіймав слухавку. Також були вдома за двома адресами – те ж саме, ніхто нічого не знає, вдома нікого не було", – розповіла журналістка "СтопКору" Марія Гураль.

 Журналісти навідались за кількома адресами місця проживання Візгалова Фото: СтопКор
 Фото: ''СтопКор''

Вона також наголосила, що продовжуватиме пошуки Візгалова, допоки він не вийде на зв'язок.

 Фото: ''СтопКор''

Як повідомлялось раніше, за даними ЗМІ, саме Візгалов контролює Євгена Косова, Євгена Скосаря та його батька Ігоря Скосаря.

Зі свого боку екснардеп Скосар 5 років тому приголомшив всю країну зізнанням, що заплатив аж 6 мільйонів доларів кешем за крісло під куполом Ради. При цьому жодного бізнесу в нього не було. Журналісти "СтопКору" провели власне розслідування та знайшли ряд тісно пов'язаних з ним фірм. Випливло й ім'я Дмитра Візгалова — ще одного співвласника підпільної бізнес-імперії. Мережа ж підприємств вражає – до складу виробничо-промислової групи "Юмін" входить майже 20 компаній.

УВАГА! Запам'ятайте це обличчя! На фото зображений Дмитро Візгалов.

 Дмитра Візгалова ''Стоп корупції'' оголошує в розшук

При наявності будь-якої інформації про місцеперебування Дмитра Візгалова, звертайтесь на гарячу лінію ГО "Стоп корупції" за номером: (044) 578 00 04.

Другие новости