ПоддержатьУкраїнська

У НАЗК перевірять пропозицію Гереги столичним чиновникам купити "гуманітарний" медзахист в "Епіцентра"

StopCor
StopCor

StopCor

У НАЗК перевірять пропозицію Гереги столичним чиновникам купити 'гуманітарний' медзахист в 'Епіцентра'

У НАЗК обіцяють розібратись чи не було конфлікту інтересів у нардепа та співвласника "Епіцентрів" Олександра Гереги, коли він пропонував столичній владі придбати в його гіпермаркетах медичний захист, привезений літаком "Мрія" з Китаю.

 Олександр Герега Фото: Експрес онлайн

Про це йдеться в повідомленні "Центру протидії корупції".

"Пам'ятаєте, як депутат Олександр Герега надіслав лист міському голові Києва Віталію Кличку, в якому закликав купувати в "Епіцентрі" засоби протиепідемічного захисту? Так ось, Нацагентство з питань запобігання корупції займеться цією ситуацією.

Пахне реальним конфліктом інтересів, тому Центр протидії корупції і звернувся до НАЗК. Ми отримали відповідь від Нацагентства про те, що ситуацію перевіряють у межах моніторингу щодо конфлікту інтересів", - зазначили в організації.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, народний депутат та власник мережі «Епіцентр» Олександр Герега хотів продати Кличку і нардепам маски, медичні комбінезони та інші товари протиепідемічного захисту доставлені "Мрією" з Китаю.

Зазначимо, журналісти "СтопКору" провели розслідування та розповіли на всю Україну, як родина Герег порушувала розпорядження Кабміну, а "Епіцентри" продавали товари не першої необхідності.

https://www.youtube.com/watch?v=epAPKR4Bi1A

Другие новости