ПоддержатьУкраїнська

«Укрзалізниця» програла апеляцію по 68 млн доларів боргу Сбєрбанку – подробиці

StopCor
StopCor

StopCor

«Укрзалізниця» програла апеляцію по 68 млн доларів боргу Сбєрбанку – подробиці

Східний апеляційний суд залишив в силі рішення Господарського суду Донецької області про зобов'язання "Укрзалізниці", як правонаступника "Донецької залізниці", сплатити борг в 68 мільйонів доларів Сбєрбанку.

 Фото: Укрзалізниця

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", передає "Патріот Донбасу".

"Апеляційну скаргу Акціонерного товариства «Укрзалізниця» залишити без задоволення. Рішення Господарського суду Донецької області від 27 липня 2020 року справі №910/22858/17 залишити без змін", – зазначено у тексті постанови від 17 вересня.

Український перевізник вважає, що рішення з виплати боргів в залізничній галузі, можуть загрожувати нацбезпеці та економіці держави.

В «Укрзалізниці» повідомляють, що на окупованих територіях Донбасу знаходиться понад 20 тисяч вантажних вагонів товариства, по 6 тисяч пасажирських вагонів та вагонів інших власників і 300 локомотивів.

Нагадаємо. В липні 2020 року за кілька днів до закінчення терміну, «Укрзалізниця» провела реструктуризацію боргу у 200 млн грн перед Сбєрбанком.

Сбєрбанк вимагав кошти за кредитним договором між банком і «Донецькою залізницею», укладеному в 2011 році.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, експрезидент Грузії та голова виконкому Ради реформ Михайло Саакашвілі розповів про "ідіотські" європейські закони.

Другие новости