ПоддержатьУкраїнська

За викрадення першокласника у Кропивницькому колишній беркутівець отримав п'ять тисяч гривень

StopCor
StopCor

StopCor

За викрадення першокласника у Кропивницькому колишній беркутівець отримав п'ять тисяч гривень

У Кропивницькому колишнє подружжя продовжує воювати за єдиного сина. Майже за місяць після викрадення дитини зі школи батько зумів його розшукати, проте сам став жертвою провокації з боку представників колишньої дружини. Хто організував кіднепінг в обласному центрі України? Та за яку ціну? Розслідувала Наталія Дігтяр.

https://www.youtube.com/watch?v=pfDYiRLPBik

Нагадаємо, в середині січня цього року першокласника винесли з класу просто посеред уроку. Те, що операція була запланованою, нам підтвердила і сама мати. Вона зізналася, що заплатила гроші охоронцям із фірми "Самсон" за такі особливі послуги – п'ять тисяч гривень.

Власник цієї охоронної фірми – Андрій Бабенко, 28 років, колишній "беркутівець" на прізвисько "Самсон". У 2017 році проти нього відкрили кілька кримінальних проваджень за насильство проти працівника правоохоронних органів та хуліганство. Пан Бабенко також внесений у чорний список сайту "Миротворець".

У викраденні дитини була задіяна одеська охоронна фірма ''Самсон'' ексберкутівця Бабенка Фото: СтопКор

Того дня, коли поліція перехопила викрадачів, мати зачинилася в автомобілі охоронної фірми та протримала там семирічного сина кілька годин поспіль.

Визволити малого тоді не вдалося навіть працівникам служби захисту дітей.

"Дитина в обласному центрі України опинилася замкнутою в машині більш ніж 12 годин, не могла реалізувати свої базові потреби. Представникам органу опіки і піклування, які стукали в машину, сказали, що з ними спілкуватися не будуть, і вони пішли", — коментує керівник ГО "Батько має право" Олександр Швець.

Другие новости