ПоддержатьУкраїнська

Затримання невловимої Лесі Софієнко: активісти провели символічний «арешт» злісної неплатниці під стінами ДПС Львівської області

StopCor
StopCor

StopCor

Затримання невловимої Лесі Софієнко: активісти провели символічний «арешт» злісної неплатниці під стінами ДПС Львівської області

Кілька десятків представників громадськості прийшли до Державної податкової служби у Львівщини, щоб вимагати прискорення повернення коштів, які заборгувала державі скандальна агрорейдерка Софієнко. Активісти переконані: справу можуть гальмувати навмисно. Який перфоманс учасники акції влаштували під стінами ДПС та як на це відреагувало керівництво служби – дивіться у репортажі Марії Гураль з місця події.

https://www.youtube.com/watch?v=80C09aMMRZQ

Щоб привернути увагу до проблеми, учасники акції імпровізували затримання невловимої боржниці. Після такого перфомансу активісти вимагали зустрічі з очільником структури, та новий керівник податкової Львівщини Василь Кресяк так і не вийшов.

 Активісти чекали на Василя Кресяка, але той до них так і не вийшов

Його підлеглі повідомили – він на сесії, утім і там активісти його не знайшли. Ба більше, колеги пана Кресяка заявили, що не мають його номера телефону і взагалі з ним ще недостатньо знайомі.

Нагадаємо, перевірка ДФС підтвердила – пані Леся не сплатила в бюджет 23 млн грн податків, пеню та військовий збір. Апеляційний суд відмовив одіозній боржниці, визнавши заборгованість перед державою. ДПС Львівщини, не отримавши борг у 10-денний термін після рішення суду, зобов’язана направити податкові вимоги Софієнко.

Другие новости