ПоддержатьУкраїнська

ОККО будує у Карпатах новий курорт? Львівських чиновників підозрюють у змові з корпорацією

StopCor
StopCor

StopCor

ОККО будує у Карпатах новий курорт? Львівських чиновників підозрюють у змові з корпорацією

Кому насправді належать «золоті» схили українських Карпат? І чи зможуть ці землі колись перетворитись на туристичну Мекку для гірськолижників? Група компаній ОККО опинилась у центрі гучного скандалу, а її власнику – Віталію Антонову, закидають масштабний «дерибан» вітчизняного курорту Славське. Докладніше про це – у розслідуванні Наталії Дігтяр.

https://www.youtube.com/watch?v=CV1C6awlQRU

Місцевий депутат Микола Хрипта поза камерою зізнається: через те, що відважився розповісти правду про земельний дерибан, тепер побоюється за свою родину, адже неодноразово доводилося чути у свій бік погрози від селищного голови та його оточення.

Про будівництво «Галнафтогазом» гірськолижного курорту на схилах, що у селі Верхня Рожанка, чули всі, тільки от самого проєкту будівництва ніхто досі не бачив.

Фото: Карпати намагаються приватизувати. Місцеві — проти. Джерело: СтопКор

Проте, на думку місцевих, у селі є люди, напряму зацікавлені у цьому проєкті. Це селищний голова Володимир Бега, його перший заступник Олег Даниляк – рідний брат першого віцепрезидента корпорації «Галнафтогазу» та керівник проєкту забудови гірськолижного курорту Володимир Гаразд.

Зауважимо, команда «Стоп корупції» кілька разів намагалась поспілкуватися з представниками корпорації, проте без успіху. Аби привернути увагу, активісти навіть провели акцію протесту під офісом «Галнафтогазу» в Києві.

А тим часом бої за коштовну карпатську землю тривають. Більше подробиць очікуйте вже в наших наступних випусках.

Другие новости

Священники ПЦУ проводят богослужения на оккупированных территориях подпольно.

Священники ПЦУ проводят богослужения на оккупированных территориях подпольно.

Несмотря на опасность, которую несет подобная деятельность, священники собирают общину где-то так, чтобы никто не знал об этом