ПоддержатьУкраїнська

Бочкала: Досвід деокупації Нагірного Карабаху – найбільш прийнятний для України в контексті Донбасу

StopCor
StopCor

StopCor

Бочкала: Досвід деокупації Нагірного Карабаху – найбільш прийнятний для України в контексті Донбасу

Відомий український журналіст Роман Бочкала відвідав деокуповані Азербайджаном регіони в Нагірному Карабасі. За його словами, Україна повинна використати досвід цієї війни для себе та зробити певні висновки. 

 Фото: Роман Бочкала

“Після поїздки до Азербайджану переконався: досвід деокупації Нагірного Карабаху - найбільш прийнятний для України в контексті Донбасу. Усі ці «тристоронні групи» і «мінські процеси» - тупе протирання штанів. Такими темпами ми і через 100 років не повернемо контроль над своєю територією. Азербайджан не став чекати так довго. А ґрунтовно готувався, усвідомлюючи, що широкомасштабна наступальна операція з великою кількістю жертв - не варіант”, - написав Бочкала на своїй сторінці у Facebook. 

Також він додав, що на прикладі Другої Карабаської війни ми змогли побачити, як потрібно воювати в XXI столітті: “Технологічно і стрімко. Точкові удари по цілях за підтримки аерокосмічного компонента стали родзинкою цієї спецоперації”. 

До свого допису він додав фільм, який виклав на платформу YouTube, з кадрами поїздки на деокуповані території Нагірного Карабаху. 

https://www.youtube.com/watch?v=Tk729k5f3uk

“Усе побачене - в цьому фільмі. Без історії. Фіксація стану речей на цей час. Що відбувається в Карабасі зараз і що чекає на цей регіон у майбутньому”, - закінчив Бочкала.

Другие новости