ПоддержатьУкраїнська

"Є заклики фактично зривати це опитування", – Геращенко

StopCor
StopCor

StopCor

'Є заклики фактично зривати це опитування', – Геращенко

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив про наявність пересторог у правоохоронних органів у зв'язку з оголошеним президентом України опитуванням у день виборів 25 жовтня.

 Фото: РБК-Україна

Про це 21 жовтня він сказав під час онлайн-марафону «Місцеві вибори 2020. На фінішній прямій», як передає "Український тиждень" посилаючись на "Укрінформ".

"Певні перестороги зараз у нас є на день виборів у зв’язку з оголошеним Президентом України опитуванням, яке повинно бути по великій кількості виборчих дільниць. Ви знаєте, що є заклики фактично зривати це опитування, та завдання поліції дотримуватися громадського порядку і не допускати будь-яких незаконних дій, і ніякого насильства", - зазначив заступник міністра.

Він наголосив, що правоохоронці готові до проведення виборів, та відзначив, що в цілому ця виборча кампанія «є більш-менш спокійною».

Як повідомлялося: У Русі опору капітуляції закликали бойкотувати опитування президента Володимира Зеленського, яке він призначив у день виборів, та оприлюднили заяву-інструкцію щодо дій з приводу проведення "опитування".

Нагадаємо, 13 жовтня президент Володимир Зеленський закликав українців прийти на місцеві вибори 25 жовтня та відповісти на "п'ять важливих для кожного питань". В Офісі президента заявили, що це опитування не матиме прямих юридичних наслідків. Своєю чергою, Комітет виборців України зазначив, що ініціатива Зеленського суперечить законодавству – оскільки відповідна процедура не передбачена Виборчим кодексом.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, на Одещині підірвали автівку кандидата в депутати.

Другие новости