ПоддержатьУкраїнська

Ірландія відкриє посольство в Україні

StopCor
StopCor

StopCor

Ірландія відкриє посольство в Україні

Голови Міністерства закордонних справ України та Ірландії погодилися про відкриття посольства в нашій країні у 2020 році. Міністри вважають, що це відкриє нову сторінку у двосторонніх відносинах.

Як ідеться у повідомленні на сайті МЗС України, про це йшлося на зустрічі міністра закордонних справ Вадима Пристайка з віце-прем'єр-міністром – міністром закордонних справ і торгівлі Ірландії Саймоном Ковене у рамках 26-го засідання Ради міністрів закордонних справ ОБСЄ у Братиславі, повідомляє УНІАН. 

Пристайко подякував ірландському колезі за послідовну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України, у тому числі шляхом долучення до ініціатив України в рамках міжнародних організацій. 

Сторони домовилися про кроки з подальшого розширення торговельно-економічних зв’язків, виходячи з успішного досвіду діяльності ірландських компаній в Україні, зокрема міжнародного авіаперевізника «Раянейр». 

Також Пристайко привітав наміри ірландської сторони відкрити в 2020 році. Співрозмовники погодилися, що започаткування ірландської дипмісії відкриє нову сторінку у двосторонніх відносинах, створивши додаткові можливості для поступального розвитку на багатьох напрямах.

Другие новости