ПоддержатьУкраїнська

Кадрових призначень хороших і різних: Тимофій Милованов про перезавантаження агросектору

StopCor
StopCor

StopCor

Кадрових призначень хороших і різних: Тимофій Милованов про перезавантаження агросектору

Новий кадровий «фейл» від Мінекономрозвитку: після скандалу з призначенням і звільненням одіозного Капустинського, новим керівником Центру сертифікації сільгосппродукції знову призначили особу, яку раніше вже ловили на порушеннях. Чим керувались у міністерстві при ухваленні рішень про звільнення керівників держпідприємств? Про це кореспондент «СтопКору» Алла Легеза запитала безпосередньо у міністра Тимофія Милованова.

https://www.youtube.com/watch?v=0Z39_8aiKwU

Та конкретики у відповідь журналісти так і не почули.

Головний економіст країни запевнив, що пріоритетними критеріями при ухваленні рішень щодо звільнення нібито були фінансові результати, ризики корупції, дисципліна – тобто стандартні показники ефективності діяльності.

«Тому що люди можуть бути не винні, вони могли просто працювати в системі. Ми маємо людяно ставитись до всіх українців, а провину може довести тільки суд», – зауважив пан Милованов.

 Новим в.о. директора призначили Євгена Ігнатенка

Та які ризики мала людина, якій вдалося за 9 місяців сплатити до бюджету 6 млн чистого прибутку? А це у 3 рази більше, ніж за аналогічний період керівництва попередників.

Чи, можливо, погано вплинуло на репутацію Олександра Сєдова те, що підприємство визнали найкращим в Україні? Утім, міністр на запитання журналістів відповів, що прізвище пана Сєдова йому взагалі нібито… невідоме.

«Я підходжу до цього системно, будуть як хороші призначення, так і погані. Погані ми будемо перепризначати», – додав Тимофій Сергійович.

Другие новости