ПоддержатьУкраїнська

Криклій засумнівався в репутації потенційного очільника Морської Адміністрації Ніякого - подробиці

StopCor
StopCor

StopCor

Криклій засумнівався в репутації потенційного очільника Морської Адміністрації Ніякого - подробиці

Міністерство інфраструктури України планує перезапустити кадровий конкурс на посаду голови Державної служби морського та річкового транспорту України (Морської адміністрації).

 «Є питання до біографії кандидатів», — Криклій.Фото: mtu.gov.ua

Про це заявив  міністр інфраструктури України Владислав Криклій, передає кореспондент сайту «Порти України».

«Є питання до біографії кандидатів та прозорості їх намірів очолити Морську адміністрацію», — додав він.

Наступного понеділка має відбутися співбесіда, результати якої покажуть, чи потрібно буде перезапускати конкурс. Раніше, найкращий результат показав Іван Ніякий — 13,0 балів. Ілля Тихонов набрав 12,5 бала, Ігор Колядін — 10,75 бала, Максим Алдошин — 8,25 бала.

Заявки на конкурс подавалися з 22 жовтня по 7 листопада 2019 року. До конкурсу були допущені 17 кандидатів. Кабмін на підставі подання міністра інфраструктури Владислава Криклія розпорядженням №968-р від 20 жовтня 2019 року звільнив Дмитра Петренка з посади голови Морської адміністрації. Розпорядженням №976-р від 20 жовтня 2019 року тимчасово виконуючим обов'язки голови Морської адміністрації призначено Миколу Божка.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, Івана Ніякого запідозрили у зв’язках із російськими компаніями. Зокрема, ЗМІ назвали його вихідцем з групи компаній "Трансшип", яка фігурує в низці кримінальних проваджень, пов’язаних зі співпрацею з країною-агресором.

Другие новости