ПоддержатьУкраїнська

Меркель приїде в Україну, щоб захистити Кличка від політичного переслідування

StopCor
StopCor

StopCor

Меркель приїде в Україну, щоб захистити Кличка від політичного переслідування

22 серпня в Україну має прибути канцлер ФРН Ангела Меркель. Одна з причин її візиту — обговорити із Володимиром Зеленським факт політичного тиску на мера Києва Віталія Кличка та його команду. Про це повідомив нардеп Андрій Ніколаєнко під час телепрограми "Народ проти з Наташею Влащенко" на телеканалі "Україна 24".

 Фото: focus.ua

Під час візиту в Україну канцлера ФРН Ангели Меркель німецька сторона порушить питання про політичне переслідування лідера партії УДАР, мера Києва Віталія Кличка та його команди.

"Однозначно знаю, що німецька сторона буде порушувати питання Кличка. І це буде неприємним сюрпризом для української сторони. Буде сигнал, що те, що відбувається з Кличком і з його командою, не розглядається як чисто економічна обставина, а може трактуватися — якщо не буде припинене — як політичне переслідування", — зазначив нардеп, передає "Вечірній Київ".

Нагадаємо, 9 серпня стало відомо про те, що канцлер Німеччини Ангела Меркель планує відвідати Київ. Вона зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським для переговорів.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, прессекретар президента розкрив деталі зустрічі Зеленського та Меркель.

Другие новости