ПоддержатьУкраїнська

На Дніпропетровщині українська організація по боротьбі з корупцією відкрила два нові осередки – фото

StopCor
StopCor

StopCor

На Дніпропетровщині українська організація по боротьбі з корупцією відкрила два нові осередки – фото

9 серпня у місті Дніпро відбулось урочисте відкриття відокремлених підрозділів ГО "Стоп корупції" у містах Дніпро та П'ятихатки. Про це повідомив з місця події кореспондент інформаційного порталу в Марганці Володимир Садиков.

 Головою обласного осередку став Артем Мірошниченко, а міста П'ятихатки –Володимир Підлісняк

На відкриття двох нових осередків 57-ого й 58-ого приїхали активісти з Києва, Сум та Марганця.

На прес-конференції всім присутнім розповіли про проект та боротьбу активістів зі свавіллям посадовців у державі.

Головою обласного осередку став Артем Мірошниченко, а міста П'ятихатки –Володимир Підлісняк. Через бажання побороти корупцію на Дніпропетровщині, вони вирішили теж приєднатись до організації і зробити свій внесок у цій добрій справі.

 Новообрані голови заявили про готовність боротись із корупцією

Як зазначив координатор проекту Богдан Хмельницький, усього в Україні функціонують вже понад 50 відокрмлених підрозділів.

"58 осередків – це тільки число, а в кожному осередку є по чотири, п'ять чоловік. Серед них – правозахисники, юристи та активісти. Вони виїжджають в одне місце з однією метою – донести до відома суспільства про злочинні дії посадовців та вчинити відповідних дій. Так нещодавно було в Кропивницькому, наприклад. Ми теж приєднались до хлопців – були біля СБУ. Це колосальна енергія, яка зносить не тільки чиновників, вона змушує їх боятися і поважати громадськість та закон", – наголосив він.

 Число осередків ''Стоп корупції'' по всій України сягнуло 58

Координатор проекту та правозахисник Ігор Бондарчук також побажали новим осередкам успіхів і пообіцяли підтримку з боку всіх існуючих підрозділів "Стоп корупції" в Україні.

Раніше ми писали: "У Дніпрі відбулись акції протесту: люди вимагали звільнення ДФСника Пенькова (фото)".

Другие новости