ПоддержатьУкраїнська

На Кіровоградщині депутат розбив голову громадському діячу: чоловік у лікарні (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

На Кіровоградщині депутат розбив голову громадському діячу: чоловік у лікарні (відео)

Депутат Світловодської міської ради у будівлі виконкому побив громадського активіста. Чоловіка з черепно-мозковою травмою забрали у лікарню. Про це повідомив представник ГО «Стоп корупції» на Кіровоградщині Віктор Дудін.

 Бійка у Світловодському виконкомі. Фото: СтопКор

Конфлікт між депутатом міської ради «Зе»- команди Максимом Бакуленком і громадським діячем, пенсіонером Ігорем Кіріловим тривав вже місяць, - стверджують очевидці.

4 лютого Кірілов зустрів депутата в будівлі Виконкому. За словами Бакуленка,  активіст провокував його. В результаті депутат «зірвався» і влаштував бійку. Пенсіонер отримав черепно-мозкову травму, струс мозку.  Відео стану пенсіонера одразу після бійки оприлюднене у соціальних мережах. Чоловік не міг самостійно пересуватись. Його забрали у лікарню.

Стопкорівець і депутат Олександрівської районної ради Віктор Дудін опинився на місці інциденту випадково, допоміг постраждалому.

Дудін також поспілкувався  з постраждалим у лікарні та  дізнався подробиці інциденту.

https://youtu.be/p48FMMm6Zk8

Також антикорупціонери поспілкувались з лікарем та дізнались про стан здоров’я постраждалого. Лікар-невропатолог Станіслав Безпалько підтвердив, що потерпілому діагностували струс мозку та черепно-мозкову травму. Скільки постраждались пробуде у лікарні наразі невідомо.

«Ми засуджуємо фізичне насилля, тим більше застосоване по відношенню до літньої людини. Навіть якщо з боку того були провокації – депутат не має права розпускати руки», - прокоментирували ситуацію Світловодські стопкорівці.

Другие новости