ПоддержатьУкраїнська

«Нам треба «папу» в‘@бати» – голова Кіровоградської облради Чорноіваненко вирішує, як «прибрати» незручного Поворознюка

StopCor
StopCor

StopCor

«Нам треба «папу» в‘@бати» – голова Кіровоградської облради Чорноіваненко вирішує, як «прибрати» незручного Поворознюка

Тому бути, а тому – зась. Оприлюднено плівки, на яких стає зрозуміло, що першочерговим пріоритетом для себе голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко виставляє не розвиток області, а те, як «в‘@бати» на місцевих виборах Олександра Поворознюка – відомого аграрія, президента футбольного клубу «Інгулець», та призначити замість нього на посади потрібних людей.

 Чорноіваненко, Кузьменко та Волканов. По центру - Поворознюк Ілюстрація: СтопКор

Про це він заявляє під час зустрічі в ресторані із ексголовою Кіровоградської облдержадміністрації Сергієм Кузьменком та заступником начальника ГУ Держпродспоживслужби в області й депутатом облради Вадимом Волкановим. Плівки запису розмови потрапили до редакції «СтопКору».

– Я готов розглядать цих людей, питань нема. Тіки нада конфігурація. От там по Петровому, щоб поставили цих хлопців двох. Нам треба «папу» в‘@бать, – каже голос, схожий на голос Чорноіваненка.

– А шо буде робить той «папа», не знаєш?» – уточнює співрозмовник.

– Він знову ж балотується на ВР. І на обласну буде йти. Я за що ж і говорю.

– Від кого?

– Ну, допустім, від «зелених».

– А у вас там два керівники господарств хороші. Ви би по Петрову (смт на Кіровоградщині – ред.) там запросто два чоловіка від вас, дай Бог, щоб набрали. І серйозна ж кількість людей треба.

Далі визначається – від якої політичної сили мають йти потрібні кандидати та куди:

– Куди?

– В обласну.

– По Петровому?

– Можна, щоб в громаду вони пішли і обласну.

– Петрово – район і громада? – уточнює співрозмовник Чорноіваненка.

– Да. І вони підуть від нас, від «Батьківщини». Їм треба банально набрать 5 тисяч. Треба набрать авторитета. Тому що 25% від 1000 голосів легко набрати, і він зразу перескочить. Тому тут треба стремиться набрать 5 осіб. При всьом при тим. Треба цей включати механізм, там другого виходу немає, – зазначає Чорноіваненко.

https://youtu.be/PmpgCncKQnY

Очевидно, що йдеться про смт Петрове. «Папою» чоловіки називають депутата Петрівської районної ради Олександра Поворознюка – місцевого аграрія, роботодавця, політика та мецената.

З розмови стає зрозуміло, що прибрати Поворознюка не так вже й легко, оскільки у нього є підтримка людей, тому Чорноіваненку доводиться «викручуватись», аби віддати у потрібні руки ласу посаду.

Під час розмови чоловіки також згадують Олександрію, мовляв, «потрібно ще Журавльова влаштувати десь та Скічка, щоб пішов від «Батьківщини».

Усього записи, на яких обговорюється дерибан Кіровоградської області, тривають більше як дві години. Тож далі буде.

Другие новости