ПоддержатьУкраїнська

ОПЗЖ привітала «Єдину Росію» з перемогою на виборах

Алла Мартын
Алла Мартын

Журналист, редактор

ОПЗЖ привітала «Єдину Росію» з перемогою на виборах

Партія «Опозиційна платформа за життя» привітала політпартію країни-агресора «Єдина Росія» з перемогою на виборах.

 ОПЗЖ привітала «Єдину Росію» з перемогою на виборах Фото: ОПЗЖ

21 вересня скандальна українська партія «Опозиційна платформа за життя» опублікувала на своєму сайті вітання партії Дмитра Медведєва «Єдина Росія» з перемогою на виборах у Росії.

«Вітаємо всіх членів партії, кандидатів від неї, які пройшли до Державної Думи Російської Федерації, керівництво та голову Всеросійської політичної партії «ЄДИНА РОСІЯ» Дмитра Медведєва з переконливою перемогою на виборах. Бажаємо народним обранцям від вашої політичної сили мудрості, натхнення, професіоналізму, щоб продовжити будувати процвітаючу, успішну державу на вже закладеному міцному фундаменті, вести Росію до нових цілей і висот», — ідеться у повідомленні ОПЗЖ.

Партія «ОПЗЖ» висловила надію, що партія Дмитра Медведєва «Єдина Росія» зміцнить міжпартійне співробітництво між «Опозиційною платформою за життя».

В ОПЗЖ також сподіваються на взаємовигідне економічне співробітництво між Україною та Росією, що є країною-агресором, з 2014-го веде неоголошену війну на Сході України та анексувала Кримський півострів.

Вибори в Держдуму:

  • 17 вересня в Росії стартували вибори в Держдуму. У Криму відкрили незаконні виборчі дільниці, а з окупованих територій у Ростовську область перевозять виборців автобусами та видають їм російські паспорти.
  • Польща засудила проведення Росією «виборів» в окупованому Криму та ОРДЛО. МЗС вважає незаконним проведення російських «виборів» на території окупованого Російською Федерацією Кримського півострова. Міністерство також засуджує масову роздачу російських паспортів громадянам України й організацію електронного голосування на території Донбасу.

Другие новости