ПоддержатьУкраїнська

Пєсков: Путін на зустрічі з Зеленським відмовиться обговорювати приналежність Криму

StopCor
StopCor

StopCor

Пєсков: Путін на зустрічі з Зеленським відмовиться обговорювати приналежність Криму

Російський президент Володимир Путін під час можливої зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським не обговорюватиме питання приналежності Криму. У Кремлі вважають Крим своєю територією. Про це заявив прессекретар російського президента Дмитро Пєсков в ефірі телеканалу "Росія-1", передає "РБК-Україна".

 Фото: Facebook

"Наші українські візаві, наприклад, кажуть: ми будемо обговорювати Крим. Але якщо обговорювати Крим в плані розвитку прикордонного співробітництва - а Росія має прикордонне співробітництво по лінії регіонів із зарубіжними країнами, - якщо в цьому плані, то я впевнений, що Путін буде готовий", - сказав Пєсков.

При цьому він заявив, що "якщо обговорювати щось інше, а не те, що Крим - регіон Російської Федерації, то ніхто не буде ніколи ні з ким це обговорювати".

Пєсков заявив, що "в Конституції чорним по білому написано, що це кримінальний злочин - говорити про відчуження територій Російської Федерації, кримінальний злочин".

Зазначимо, раніше прессекретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що сьогодні йде підготовка зустрічі президента Росії Володимира Путіна з президентом України Володимиром Зеленським.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, стало відоме місто із найчистішим повітрям в Україні.

Другие новости