ПоддержатьУкраїнська

Під Києвом ТВК зняла з виборів кандидата-конкурента представника «Слуги народу»: той поновився через суд

StopCor
StopCor

StopCor

Під Києвом ТВК зняла з виборів кандидата-конкурента представника «Слуги народу»: той поновився через суд

Олександр Паламарчук через суд відновив свою участь у передвиборчій кампанії. Паламарчук претендує на посаду голови Гатнянської ОТГ. Його вважають головним конкурентом кандидата від «Слуги народу».

 Під Києвом ТВК зняла з виборів кандидата-конкурента Мацібори. Фото: СтопКор.

«6 жовтня члени ТВК голосуванням намагались зняти кандидата на голову ОТГ, але не вистачило голосів. Уже наступного дня 7 жовтня ТВК повторно провела голосування та більшістю голосів зняла кандидата Олександра Паламарчука. Кандидат Паламарчук подав позов до суду, виграв і знову відновився кандидатом на голову ОТГ», – зазначають активісти руху «За чесні вибори».

Раніше ми повідомляли, що кандидат на голову Гатненської ОТГ на Київщині Богдан Мацібора розчарував виборців неякісним підкупом. Роздавав людям «несмачний чай». Про це стало відомо активістам руху «За чесні вибори», які організували громадську приймальню в Києво-Святошинському районі.

Варто додати, що за підрахунками аналітиків «СтопКору» лишень рекламна компанія Богдана Мацібори (борди, рекламні арки, холдери та плакати) коштують близько 200 000 грн на місяць і це при місячній заробітній платні, отриманій за основним місцем роботи, що становить (інформація зі щорічної декларації): 173684 річна/12 місяців = 14 473,66 грн.

Другие новости