ПоддержатьУкраїнська

Після журналістського розслідування щодо родини корупціонерів Мішалових у Дніпрі розпочались масові протести (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

Після журналістського розслідування щодо родини корупціонерів Мішалових у Дніпрі розпочались масові протести (фото)

2 жовтня жителі Дніпра вийшли на пікет проти схем відомих місцевих корупціонерів – родини Мішалових. Гаслами акції стали "Родину Мішалових на нари" та "Сім'я Мішалова, Дніпро вас не прогодує".

 В’ячеслава Мішалова також називають ''тендерним королем Дніпра'' Фото: Цензор.Нет

Відповідні фото та відео були оприлюднені на "ЦензорНет".

"СтопКор" неодноразово висвітлював діяльність "тендерного короля Дніпра" та його родини. Останньою краплею для дніпрян стало журналістське розслідування, яке розкрило обурливу аферу одіозного ексчиновника – у зоні ризику опинилися діти. Саме через махінації одіозних Мішалових деякі школи міста можуть залишитись без опалення на зиму.

 Корупційна діяльність Мішалових обурила мешканців Дніпра Фото: Цензор.Нет
 Люди вийшли на вулицю з гаслами ''Мішалових на нари'' Фото: Цензор.Нет

Нагадаємо, В’ячеслав Мішалов – колишній секретар Дніпровської міськради. Його батько – Дмитро Мішалов був помічений у численних аферах, пов’язаних з тендерами на будівництво та реконструкцію будівель. Його прізвище пов’язане з такими компаніями як "Юніком", "Юніком-Капітал", "Завод Майстер-Профі Україна", "Майстер-Буд", "Майстер Фінанс", "Світязь".

Цікаво, що зазначені компанії почали вигравати тендери саме після того, як Мішалов-молодший обійняв посаду секретаря і став другою після мера людиною у місті.

Що чекає на дніпрян далі? Декілька тижнів тому родина виграла півмільйонний тендер на реконструкцію однієї з обласних лікарень.

Розслідування "СтопКору" про одіозне сімейство Мішалових дивіться трохи нижче:

Другие новости