ПоддержатьУкраїнська

Президент України відреагував на мітинг під стінами парламенту

StopCor
StopCor

StopCor

Президент України відреагував на мітинг під стінами парламенту

Володимир Зеленський зазначив, що кожна людина має право на висловлення думки, але дискусії не повинні порушувати українське законодавство. 

Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Кожен має право на мирне зібрання. Кожен має право висловити думку. І кожен має нести відповідальність, якщо від його дій страждає інший”, — нагадав Президент.

Зеленський також додав, що дискусії про законодавчі ініціативи не повинні порушувати закон.

“Дискусії про законодавчі ініціативи не повинні порушувати закон. Я поважаю думку українців, впродовж місяців ми слухаємо пропозиції стосовно реформ. Однак на мітингу щодо закону про землю звучать не голоси фермерів, а політичні гасла. Через них постраждали і мітингарі, і поліцейські”, — акцентував увагу Президент.

Він наголосив, що такий шлях — не шлях цивілізованої країни, а влада вносить правки у закон.

“Це не шлях цивілізованої країни. Якщо ми хочемо кращого життя, то маємо навчитися говорити, поважати одне одного і, зрештою, жити разом. Влада, як і обіцяла, вносить між першим і другим читанням правки в закон про землю на основі обговорень з українцями. Ми дослухаємося до людей. І саме так Україна буде рухатися до кращого життя, попри опір старих „еліт“. Це я вам гарантую”, — акцентував увагу він.

Другие новости