ПоддержатьУкраїнська

путін підтримав пропозицію Шойгу передати зброю терористам зі Сходу України та перекинути бойовиків із Близького Сходу

StopCor
StopCor

StopCor

путін підтримав пропозицію Шойгу передати зброю терористам зі Сходу України та перекинути бойовиків із Близького Сходу

Президент рф путін підтримав передачу танків і засобів ППО терористам зі Сходу України, а також перекидання в Україну бойовиків із Близького Сходу.

 Путін напав на Україну Фото: ТАСС

путін підтримав пропозицію міністра оборони Шойгу передати на озброєння терористів зі Сходу України засоби ППО, "трофейні" ПЗРК, ПТУР, танки та стрілецьку зброю. Також глава рф підтримав перекидання бойовиків із Близького Сходу. Про це повідомляють росЗМІ.

"Якщо ви бачите, що є люди, які хочуть на добровільній основі, тим більше не за гроші, приїхати та надати допомогу людям, які проживають на Донбасі — ну що ж, треба піти їм назустріч і допомогти їм перебратися в зону бойових дій", — додав президент росії.

Нагадаємо:

  • 24 лютого зранку президент РФ Володимир Путін почав вторгнення до України, в низці міст лунають вибухи.
  • Президент України Володимир Зеленський звернувся до народу. Він заявив, що в країні негайно вводять воєнний стан через напад Російської Федерації.
  • По всьому Києву утворилися затори та черги на заправки.
  • 24 лютого російські окупанти обстріляли з артилерії житловий район у місті Чугуїв, що на Харківщині. Внаслідок ворожого обстрілу загинула дитина.
  • Країна-агресор несе втрати як у живій силі, так і у військовій техніці. Крім того, українські бійці відстояли міста Маріуполь та Щастя.
  • Шість літаків противника збив над Києвом український пілот. Його переможний бій зафіксували на відео жителі столиці.

Другие новости