ПоддержатьУкраїнська

"Референдум можна порівняти зі скальпелем - результат залежить від того, у чиїх він руках", – Разумков

StopCor
StopCor

StopCor

'Референдум можна порівняти зі скальпелем - результат залежить від того, у чиїх він руках', – Разумков

Референдум можна порівняти зі скальпелем - його ефективність залежить від того, у чиїх руках є цей інструмент. Про це заявив голова Верховної Ради Дмитро Разумков, передає "Інтерфакс-Україна".

 Фото: Facebook Дмитрія Разумкова

"Давайте підійдемо фахово до цього питання. Референдум - такий ефективний інструмент, завдяки якому ми отримали свого часу незалежність. Але референдум я люблю порівнювати зі скальпелем - у руках хірурга це може врятувати країну. Важливо, щоб він не потрапив у погані руки", - сказав Разумков увечері в четвер в ефірі телеканалу "Прямий", відповідаючи на запитання про можливість проведення референдуму про статус Донбасу.

Він наголосив, що не бачив поки що прес-конференції глави держави і не коментуватиме голослівно.

"Я думаю, що ми завжди, як влада, повинні виходити з інтересів нашої держави і діяти виключно для того, щоб повернути свої території. Ви розумієте, що таке референдум? Треба розуміти, які питання виносяться, який буде наслідок і що ми хочемо там обговорити", - зазначив спікер парламенту.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, КСУ розглядає подання стосовно скасування мажоритарки.

Другие новости

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских 'Калибров'

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских "Калибров"

Чиновник входит в близкое окружение высшего военно-политического руководства России и возглавляет предприятие, которое является главным производителем крылатых ракет "Калибр"