ПоддержатьУкраїнська

Рейдери від юстиції: активісти ініціювали круглий стіл з протидії «чорним реєстраторам»

StopCor
StopCor

StopCor

Рейдери від юстиції: активісти ініціювали круглий стіл з протидії «чорним реєстраторам»

Вони «працюють» під прикриттям ночі та одним натиском комп’ютерної миші вирішують чужі долі, за хвилини змінюючи власників майна. Як стати на заваді махінаціям з держреєстром та зупинити протиправні дії рейдерів? Дивіться у репортажі Наталії Дігтяр, яка відвідала круглий стіл з протидії «чорним реєстраторам», ініційований ГО «Стоп корупції».

https://www.youtube.com/watch?v=EIOV4ijWxZs

Повернути захоплене «чорними реєстраторами» майно вкрай важко. У розслідуваннях «СтопКору» ми неодноразово розповідали про подібні випадки.

Досить часто, поки антирейдерська комісія чи поліція вивчає обставини, нові власники, наприклад, вже збирають увесь урожай з полів. Саме тому учасники зустрічі впевнені: потрібно вдосконалити правила гри на законодавчому рівні.

 ГО ''Стоп корупції'' ініціювала проведення круглого столу

«Ми зібралися сьогодні тут для того, щоб нас почула влада, щоб влада посилила контроль за такими реєстраторами, посилила кваліфікаційні вимоги до таких реєстраторів, і однозначно, якщо такі ситуації трапляються, негайно оперативно розбиралася в ситуації», – наголосив керівник правозахисного департаменту ГО «Стоп корупції» Ігор Бондарчук.

Другие новости