ПоддержатьУкраїнська

"Росія - це зло, а російські території - це болота під Москвою", - мер Херсона звернувся до депутатів

StopCor
StopCor

StopCor

'Росія - це зло, а російські території - це болота під Москвою', - мер Херсона звернувся до депутатів

Міський голова Херсона Володимир Миколаєнко під час засідання сесії міськради зачитав своє звернення, де жорстко засудив висловлювання очільника країни-агресора Володимира Путіна, який нещодавно заявив, що Причорномор'я - це «ісконно російскіє тєріторіі»

Мер Херсона у своєму зверненні заявив, що «Росія — це зло», а російські території — це болота під Москвою. Миколаєнко зазначив, що це його особисті висловлювання, але він ставить це на голосування.

"Все інше – це території, якими московити заволоділи завдячуючи власній тваринній жорстокості і підступності. Порушуючи домовленості, нехтуючи обіцянками, використовуючи моменти слабкості сусідів, власноруч створюючи внутрішні кризи в сусідніх державах, вони зуміли побудувати велику імперію. Велику за розмірами, я маю на увазі. Ця імперія стоїть на кістках. На кістках мільйонів людей, чиї життя не значили для московитів нічого. Це кістки і наших предків також", – йдеться у зверненні, передає "Мій Херсон".

Окремі депутати відзначили занадто жорсткі формулювання у зверненні та заявили, що будуть голосувати лише після корегування деяких фраз. Зокрема, Володимир Миколаєнко переписав слова «Росія — це зло» на «Путін — це зло».

Після провалу голосування (27 голосів), депутати підтримали поіменне голосування. Деякі обранці почали витягати картки для голосування та навіть покидати сесійну залу. Зокрема, свої місця покинули Артем Кияновський та Єгор Устинов. В результаті поіменного голосування 33 депутати підтримали звернення. Утримався лише Дмитро Ільченко.

Другие новости