ПоддержатьУкраїнська

Серед затриманих "вагнерівців" помітили учасника розстрілу на Майдані

StopCor
StopCor

StopCor

Серед затриманих 'вагнерівців' помітили учасника розстрілу на Майдані

Серед затриманих у Білорусі «вагнерівців» було ідентифіковано ексбійця «Беркута», який втік із України. Йдеться про уродженця Слов'янська Донецької області Андрія Бакуновича.

 Фото: Цензор.нет

Про це в коментарі "OBOZREVATEL" розповів колишній заступник голови Служби безпеки України, генерал-майор Віктор Ягун, передає "Вголос".

"Він прийняв російське громадянство і навіть десь там служив. А потім вирішив, що більше грошей він заробить «на стороні»", – розповів Ягун.

Він також заявив, що Росія не визнає українське громадянство найманців – нібито всі відмовилися від нього і прийняли російське. Але частина з затриманих найманців мала при собі українські документи й не виключено, що РФ в цих подіях могла зіграти на «українському питанні».

"Але це якраз документи прикриття. Ми мали аналогічні випадки, коли в Росії наших атовців намагалися використовувати в проведенні якихось терористичних актів, щоб потім показати – дивіться, теракти в Російській Федерації здійснюються колишніми українськими військовослужбовцями. Що це така акція, спрямована проти РФ. Мовляв, закинули диверсійні групи та інше", – заявив колишній заступник голови СБУ.

На фото з паспорта затриманого найманця помітили схожість з бійцем «Беркуту», який брав участь у розстрілі Майдану у 2014 році.

Серед затриманих ''вагнерівців'' помітили учасника розстрілу на Майдані

Другие новости