ПоддержатьУкраїнська

Шляхом Олега Винника: міністр Криклій ховає від НАЗК дружину, з якою живе 10 років

StopCor
StopCor

StopCor

Шляхом Олега Винника: міністр Криклій ховає від НАЗК дружину, з якою живе 10 років

Кумир мільйонів українок Олег Винник тривалий час приховував від шанувальниць власну дружину Таїсію Сватко, з якою одружений багато років, через побоювання втратити прихильниць. Вочевидь, приклад з нього взяв і міністр інфраструктури Владислав Криклій, який також ховає від українців свою "другу половинку". Проте у випадку посадовця причини набагато більш прозаїчні, зазначає "СтопКор".

https://www.youtube.com/watch?v=2w8Id1Gomx4

Тетяна Декало — цивільна дружина Владислава Криклія. Але хоча лише у 2019 році пан Криклій подавав декларацію тричі, у жодній з них немає ані слова про "другу половинку".

Проте сама жінка у розмові із журналістами підтвердила свої тривалі стосунки з міністром. За її словами, вони живуть разом вже десять років. А от Владислав Артурович чомусь не воліє про це розповідати.

Новорічні свята подружжя разом провело в Аммані Ілюстрація: СтопКор

"Немає у мене відносин понад 10 років. Я ж кажу, немає", — заявив міністр. Проте пообіцяв, що вся інформація про дружину таки з’явиться в його декларації вже цього року.

А декларувати там є що: журналісти розшукали майно, яким володіє "таємна" дружина посадовця.

Докладніше про це — у статті Квартира за 350 тисяч доларів та преміум-авто: журналісти розшукали статки "таємної" дружини міністра Криклія

Другие новости