ПоддержатьУкраїнська

Стали відомі прізвища нардепів, які найбільше голосують проти лінії фракції

StopCor
StopCor

StopCor

Стали відомі прізвища нардепів, які найбільше голосують проти лінії фракції

Громадська мережа "ОПОРА" проаналізувала голосування нардепів за період роботи парламенту поточного скликання і визначила, хто найчастіше голосує у розріз з позицією фракції, до якої вони входять.

 Фото: Reuters

Про це повідомила пресслужба мережі, передає "hromadske".

Так, у "Слузі народу" найменше з фракцією голосує Олександр Дубінський. Показник його голосувань проти лінії фракції складає 75,2%.

У фракції "Опозиційна платформа — За життя" найбільше проти фракції голосує Ігор Абрамович. Цей показник голосувань налічує майже 63%.

Петро Порошенко найменш спільно голосує серед парламентарів з "Європейської Солідарності". Показник його голосувань проти лінії фракції становить 62,3%.

У депутатській групі "За майбутнє" найменш синхронно голосує Віктор Балога. Він у 50,3% випадків голосував у розріз позиції групи.

У депутатській групі "Довіра" найменш синхронно голосує Олег Кулініч. Він у 42,8% випадків голосував у розріз з позицією групи.

У фракції "Голос" найчастіше проти її лінії голосує Ярослав Рущишин. Депутат має 36,7% таких голосувань.

У фракції "Батьківщина" найчастіше в розріз із фракцією голосує Сергій Тарута, що складає 28,5%.

Раніше "ОПОРА" повідомляла, що з 23 комітетів Верховної Ради лише один не провів жодного засідання в період з 1 квітня до 18 травня 2020 року. Йдеться про Комітет з питань молоді та спорту.

Другие новости