ПоддержатьУкраїнська

Стрілянина з ексдепутатом Пашинським: Апеляційний суд виніс рішення

StopCor
StopCor

StopCor

Стрілянина з ексдепутатом Пашинським: Апеляційний суд виніс рішення

Ексдепутат Сергій Пашинський на своїй сторінці у Facebook повідомив, що апеляційний суд виніс виправдувальний вирок щодо нього у справі про нанесення тяжких тілесних ушкоджень В'ячеславу Хімікусу, передає ZN.ua.

 Фото: LIGA.net

«Усі ці роки я чітко і аргументовано доводив, що в справі немає складу злочину. Сьогодні апеляційний суд підтвердив вирок суду першої інстанції - Пашинський не винен», - повідомив ексдепутат.

Він вкотре назвав «справу Хімікуса» сфабрикованою і звинуватив в колишнє керівництво Офісу генерального прокурора і Державного бюро розслідувань в організації політичного переслідування.

«Дуже радий, що замовна справа, яка повністю компрометувала нашу правоохоронну систему і яка являла собою взірець політичного переслідування, зробленого руками рябошапок, труб, каськів та варченків, розсипалась», - написав ексдепутат.

За словами Пашинського, він став жертвою дискредитаційної кампанії, організованої на «криваві гроші Путіна», і яку підхопили «агентура ФСБ в Україні і всілякі «корисні ідіоти», а також «дезорієнтоване громадянське суспільство».

Як повідомляв "СтопКор" раніше, Байден і Путін домовилися про повернення послів.

Другие новости