ПоддержатьУкраїнська

Суддя КСУ Мойсик задекларував триповерхову хатинку під Києвом як недобудовану кухню

StopCor
StopCor

StopCor

Суддя КСУ Мойсик задекларував триповерхову хатинку під Києвом як недобудовану кухню

Просторе подвір’я, критий басейн та навіть власна пасіка – член КСУ Володимир Мойсик досить непогано влаштувався в елітному селі Іванковичі під Києвом. Та чи всі ці багатства суддя задекларував? «СтопКор» розшукав розкішний маєток, який зводить Мойсик.

https://www.youtube.com/watch?v=aO2XrstNMFE

Під подвір’я служитель Феміди взяв одразу 9 наділів загальною площею 3 га, щоправда декларує лише три з них. Найбільшу з ділянок – на 1,5 га – суддя вніс до електронної декларації лише у 2020 році, влітку.

На подвір’ї – кілька господарчих споруд, фонтан, альтанки, висушене озеро та навіть власна пасіка. Поруч із будинком стоїть дерев’яна триповерхівка, про яку Мойсик звітує як про недобудовану літню кухню на 110 квадратів. Утім, хатинка виглядає дещо більшою та повністю житловою.

 Мойсик зводить маєток в Іванковичах Фото: СтопКор

Під цією «кухнею» команда «СтопКору» зафіксувала авто, яке схоже на Lexus LX 510. Саме таке зазначене в декларації Мойсика.

До речі, ціни в Іванковичах – в середньому 2 тис. доларів за сотку. Тобто лише гола земля під маєтком судді коштує щонайменше 20 мільйонів гривень. У цьому ж селі Мойсик має ще чотири ділянки на 2 га – їх він, згідно з декларацією, орендує в сільради.

«СтопКор» нагадує: стаття 368-5 ККУ «Незаконне збагачення» передбачає кримінальну відповідальність.

Другие новости