ПоддержатьУкраїнська

Тищенко буде балотуватись у мери Києва – журналіст

StopCor
StopCor

StopCor

Тищенко буде балотуватись у мери Києва – журналіст

Народний обранець та колишній шоумен із неоднозначним минулим Микола Тищенко збирається балотуватись у мери Києва. А наближені до Леоніда Черновецького люди готують його до протистояння з Віталієм Кличком.

 Ілюстрація: СтопКор

Про це на сторінці у Facebook написав журналіст та блогер Володимир Горковенко.

За його інформацією, Тищенко здійснить спробу «взяти Київ».

«У Миколи Тищенка та Дениса Комарницького (близький соратник екс-мера Леоніда Черновецкого та фігурант справи про розкрадання в КМДА) – це лише ситуативний союз з Віталієм Кличком. Їхня гра полягає в іншому. Навіть більше схоже на подвійну гру. Річ у тому що, погодившись на роль технічного кандидата, Микола Тищенко насправді планує під час осінніх виборів зіграти проти Віталія Кличка. Його виборчою кампанією, окрім Дениса Комарницького, дуже активно займається ще один соратник Леоніда Черновецького, депутат Київради Алла Шлапак», – пояснив журналіст.

Він також повідомив, що фінансувати виборчу кампанію нібито має намір давній друг Комарницького та Тищенка – син Леоніда Черновецького Степан, передає Уніан.

«Крім того, за даними з тієї само політичної тусовки, за скандалом щодо отримання хабаря заступником мера Миколою Поворозником стоять саме Тищенко та Комарницький, котрі все більше тиснуть на Віталія Кличка. Як підсумок, мер відсторонив свого заступника від обов'язків. Тож мер Києва опинився у досить неприємній ситуації. Він був впевнений, що все «порєшал» з Офісом президента. Але тепер, з наближенням місцевих виборів, столичний мер починає все більше відчувати «обійми» заклятих «партнерів» з ОПУ», – констатував Володимир Горковенко.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, буквально вчора Тищенко засвітився вже мінімум у другому скандалі за час своєї політичної кар'єри. Зокрема, 21 квітня відома блогерка та волонтерка Лілія Багірова, яка надає гуманітарну допомогу постраждалим від жахливих лісових пожеж на Житомирщині, розповіла у своєму відеоблозі в інстаграм про зустріч із народним депутатом Миколою Тищенком.

За її словами, нардеп нібито захотів «хайпонути» на болючій темі, проте замість реальної допомоги з його боку погорільці отримали лише порожні обіцянки.

Крім того, як стало відомо, «Укрсоцбанк» судиться з депутатом Миколою Тищенком за 11 мільйонів гривень, які останній не квапиться повертати.

Другие новости