ПоддержатьУкраїнська

Туса від Мацібори: як кандидат з Київщини влаштував свято для виборців

StopCor
StopCor

StopCor

Туса від Мацібори: як кандидат з Київщини влаштував свято для виборців

Гречка від Мацібори. Кандидат на посаду голови Гатненської ОТГ Богдан Мацібора влаштував для виборців свято з музикою та фуршетом.

 Мацібора роздає виборцям подарункові набори. Фото: СтопКор.

Частував гречкою і пиріжками. Дітей пригощав солодкою ватою. Гостям свята роздавали подарункові пакети.

 Мацібора годував виборців гречкою. Фото: СтопКор

Упакунку — чашка та маска з прізвищем кандидата. Свідками гулянь і фактичного підкупу виборців стали активісти руху «За чесні вибори». Вони зафіксували на камеру усі порушення з боку кандидата від «Слуги народу».

 У пакунку-чашка і маска. Фото: СтопКор.

«Людей на святі було небагато. Це були переважно мами із дітьми, бо захід відбувався поруч із ігровим майданчиком. На гуляннях був і сам кандидат Богдан Мацібора», — зазначають активісти руху «За чесні вибори».

https://www.facebook.com/1602446153357239/posts/2740460302889146/

Зазначимо, що днями такі ж подарункові пакунки від Мацібори представники кандидата роздавали в окрузі. Члени команди розвозили пакети домівками жителів Києво-Святошинського району. Всередині було дві чашки та емаль для керамічних поверхонь.

Раніше ми повідомляли, що кандидат на голову Гатненської ОТГ на Київщині Богдан Мацібора розчарував виборців неякісним підкупом. Роздавав людям «несмачний чай».

За підрахунками аналітиків «СтопКору», лишень рекламна кампанія Богдана Мацібори (борди, рекламні арки, холдери та плакати) коштують близько 200 000 грн на місяць, і це при місячній заробітній платні, отриманій за основним місцем роботи, що становить (інформація зі щорічної декларації): 173684 річна/12 місяців = 14 473,66 грн.

Другие новости