ПоддержатьУкраїнська

"У Мінінфраструктури зробили багато для того, щоб розвалити транспортні галузі", – Володимир Шульмейстер

StopCor
StopCor

StopCor

'У Мінінфраструктури зробили багато для того, щоб розвалити транспортні галузі', – Володимир Шульмейстер

Минулого тижня у Кабіні розглядались кадрові питання, зокрема, були звільнені з посад понад 30 заступників і перших заступників міністрів дванадцяти відомств. На жаль, до цього переліку не потрапило Міністерство інфраструктури, і всі заступники новопризначеного міністра залишись у своїх кріслах. Це в корені неправильно, вважає відомий топменеджер і політичний діяч Володимир Шульмейстер.

На думку експерта, передусім необхідно, щоб цих людей звільнили. Після цього, в разі, якщо у когось є бажання призначити декого з цих заступників, міністр може подати їх на розгляд уряду, і Кабмін має взяти на себе відповідальність за затвердження цих осіб.

"Попередній склад міністерства зробив досить багато для того, щоб розвалити певні транспортні галузі. На жаль, вони були досить успішні в цьому", – підкреслив пан Шульмейстер.

Попередній склад Мінінфраструктури зробив багато для розвалу транспортної галузі - Володимир Шульмейстер

Він також зауважив, що в Україні досі поширені численні корупційні схеми. За однією з цих схем було "розпиляно" Чорноморське пароплавство, наразі такі ж ризики існують і стосовно "УДП" – унікального пароплавства у власності держави.

Повна версія інтерв’ю: "Самый быстрый путь – это бездоговорняковое движение к цели", – Владимир Шульмейстер

Другие новости