ПоддержатьУкраїнська

У США зупинили підготовку до передачі влади Байдену

StopCor
StopCor

StopCor

У США зупинили підготовку до передачі влади Байдену

В.о. міністра оборони Сполучених Штатів Америки Кріс Міллер наказав припинити підготовку Пентагону до передачі влади новообраному президенту Джо Байдену. Це рішення шокувало чиновників міністерства оборони США. Про це повідомляє видання "Axios" з посиланням на вищих посадових осіб адміністрації, передає "#Букви".

 Фото: Reuters

Команда Байдена сподівається, що взаємодія з Пентагоном продовжиться після святкової паузи. Чиновники досі не знають, що спонукало Міллера до цього рішення. Ймовірно, на це рішення повпливав чинний президент Трамп.

Крок Міллера продемонстрував недовіру Пентагону до обраного президента Джо Байдена.

Відомо, що ввечері у четвер Міллер несподівано наказав чиновникам Пентагону скасувати заплановані перехідні зустрічі.

Один із чиновників Пентагону зазначив, що це рішення не має великого значення. Він назвав крок Міллера "простою затримкою кількох останніх запланованих зустрічей до Нового року".

"Сьогодні та наступного тижня у нас було та буде понад два десятки засідань. Співробітники Міністерства оборони, які працювали на засіданнях, були перевантажені кількістю нарад. Тим самим вищим керівникам потрібно було виконувати повсякденну роботу, але вони були поглинені перехідними діями… Після свят ми відведемо два тижні на процедуру передачі влади. Ми все ще прагнемо продуктивного переходу", – сказав чиновник.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, Пєсков прокоментував заяву Путіна про нарощування російської підтримки Донбасу.

Другие новости