ПоддержатьУкраїнська

У Житомирі трагічно загинув 39-річний депутат міськради – з’явились подробиці

StopCor
StopCor

StopCor

У Житомирі трагічно загинув 39-річний депутат міськради – з’явились подробиці

16 жовтня помер депутат Житомирської міської ради Валерій Горб. 39-річний чоловік допомагав батькам і зазнав смертельних травм під час роботи з болгаркою.

 Валерій Горб

Депутат Валерій Горб травмувався, коли працював вдома по господарству – у його болгарки лопнув диск. У результаті Горб зазнав травм, які виявилися несумісні з життям, йдеться в сюжеті ТСН.

Повідомлення з висловленням співчуття з’явилося на сайті міської ради.

"З сумом повідомляємо, що сьогодні, 16 жовтня, у 39 років при трагічних обставинах загинув депутат Житомирської міської ради сьомого скликання Горб Валерій Михайлович", – повідомляє міська рада.

Горб Валерій Михайлович народився 10 квітня 1980 року в с.Нагоряни Овруцького району Житомирської області. Навчався у Хлуплянській неповній середній школі І-ІІ ступенів, яку закінчив у 1995 році. З 1995 по 1997 рік навчався у Покалівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. У 1998 році вступив до фізико-математичного факультету Житомирського державного педагогічного університету імені Івана Франка, який закінчив у 2003 році. З 2005 року викладач, голова профспілкового комітету Житомирського автомобільно-дорожнього коледжу. У 2016 році закінчив Житомирський національний агроекологічний університет. З 2015 року – депутат Житомирської міської ради сьомого скликання. У 2017-2019 роках Валерій Горб був директором КП "Центр інвестицій" Житомирської міської ради.

Зазначається, що про прощання із депутатом Житомирської міської ради сьомого скликання буде повідомлено додатково.

Другие новости