ПоддержатьУкраїнська

В Одесі все спокійно: хто гальмує справу про напад на журналістів з боку "тітушок" Чванкіна?

StopCor
StopCor

StopCor

В Одесі все спокійно: хто гальмує справу про напад на журналістів з боку 'тітушок' Чванкіна?

Тісні зв’язки з "хрещеним батьком" правоохоронної системи і головою ЦВК часів Януковича Сергієм Ківаловим, неправдиві свідчення під час засідання ВККС, приховування майна – так, це все про нього, одіозного суддю Чванкіна. Який до всього ще й залякує журналістів тітушками. Як просунулась за пів року справа про напад поплічників судді на журналістів "СтопКору" та хто її гальмує? Дивіться у сюжеті Асі Шевченко.

https://www.youtube.com/watch?v=vYQcJp_msa8

Нагадаємо, коли знімальній групі "СтопКору" таки вдалося потрапити на територію прихованого Чванкіним від усіх держслужб будинку, контрольовані ним тітушки вдалися до криміналу.

"Ми з журналістом і оператором поїхали на розслідування по судді Чванікну, знайшли його будинок, згодом пішли до суду, де він працює в місті Одесі. Коли ми приїхали туди, я побачив десь 30 осіб спортивної статури, за вказівкою вони в'їхали в мене. Точніше в мою машину, де я перебував", – згадує постраждалий водій Володимир Барахтян.

Та за майже пів року хід справи про напад не зрушив з мертвої точки.

Поліція визнала напад на авітвку ''СтопКору'' звичайним ДТП

За словами Володимира, ситуація просто стоїть на місці, адже ніхто з правоохоронців навіть не поцікавився, що саме відбулось і чому стався цей прикрий інцидент.

"Після того, як приїхала поліція, правоохоронці визнали це звичайним ДТП", – зазначив пан Барахтян.

Зауважимо також, що особи нападників досі не встановлені, за винятком водія, який безпосередньо в’їхав у автівку стопкорівців.

Другие новости