ПоддержатьУкраїнська

"В останній момент Володимир Володимирович з'явиться на коні і все вирішить, як рятівник", – Арестович про обмін полоненими

StopCor
StopCor

StopCor

'В останній момент Володимир Володимирович з'явиться на коні і все вирішить, як рятівник', – Арестович про обмін полоненими

Радник делегації з інформаційної політики в ТКГ Олексій Арестович вважає, що російська сторона не бажає здійснювати обмін до 25 грудня. Про це Арестович повідомив у програмі "Розклад Кулініча" на "Апостроф TV", передає "Рубрика".

 Фото: Апостроф

Арестович підкреслює, що Україна бажає здійснити обмін полоненими вже до Різдва, аби ті повернулися до своїх родин.

"Ми говоримо: "Давайте обміняємо людей до Нового року, нехай до сімей повернуться". А де ваші списки? Ми говоримо: "Ми ваші списки за категоріями, які ви дуже сильно просили, подали 18 липня перший раз. І відтоді кожен місяць акуратно їх подаємо". Вони кажуть, що такого не було. Хайді Грау (представник ОБСЄ в ТКГ, — ред.) уже не витримує, піднімає їх і каже: "Ось ці чотири листи, де ваші?". Вони тоді просять перерву, починають включати дурня тощо", – розповідає Арестович.

У висновку він говорить, що наразі ймовірність обміну до кінця цього року лишається вельми примарною.

"Єдиний варіант, який залишається — дуже улюблений з боку росіян — що в останній момент Володимир Володимирович з'явиться на коні і все вирішить, як рятівник. За 6 годин до настання Нового року він скаже: "Так, я з'явився і вирішив"… Вони дуже таке люблять. Ось він, рятівник вітчизни. Не виключено, що так буде й цього разу", – сказав радник.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, Прем’єр Шмигаль разом із міністрами прибув до Стамбула.

Другие новости