ПоддержатьУкраїнська

В Раді скаржаться, що міністри ігнорують народних депутатів

StopCor
StopCor

StopCor

В Раді скаржаться, що міністри ігнорують народних депутатів

Парламентарі скаржаться на те, що міністри ігнорують народних депутатів та засідання комітетів, а раптом щось, то біжать скаржитися в офіс президента Володимира Зеленського на Банкову

 Фото: УП

"Розумієте, зараз ми не можемо нічого зробити з конкретними міністрами. Ми можемо звільнити весь уряд, а до міністрів добратись не можемо. І вони просто на нас забили. Не відповідають на дзвінки, не приходять на комітети – просто ігнорують. А коли щось, то біжать на Банкову скаржитись", - розповів один із нардепів,  йдеться у статті УП

Про це УП розповів один із нардепів "СН", причетний до ідеї інтерпеляції. Якщо Рада проголосує за законопроєкт щодо інтерпеляції, то за рішенням профільного комітету зможе викликати на звіт окремого міністра і простим голосуванням у 226 голосів звільняти його.

Серед близько ста ініціаторів цього законопроекту є прізвища голови ВРУ Дмитра Разумкова, голови фракції "СН" Давида Арахамії, депутатів "Слуги народу" Юрія Арістова, Олександра Корнієнка, Михайла Радуцького, Микити Потураєва, Дмитра Наталухи, Андрія Мотовиловця та інших.

Відзначається, що відповідна ініціатива дещо роздратувала Банкову.

"Єрмак дзвонив керівникам фракції і комітетів, щоб парламент цей законопроект не розглядав, бо він типу "дуже шкідливий". Ясно, що для Банкової шкідливий" - зазначив співрозмовник із "СН"

Попри прохання з ОПУ законопроєкт уже розглянули кілька комітетів.

Другие новости