ПоддержатьУкраїнська

Вибори президента в США: Трамп обіцяє боротися з "незаконними" бюлетенями

StopCor
StopCor

StopCor

Вибори президента в США: Трамп обіцяє боротися з 'незаконними' бюлетенями

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп пообіцяв, що продовжить боротися за підрахунок "законних" виборчих бюлетенів і проти "незаконних". Про це повідомив в п'ятницю його передвиборчий штаб.

 Фото: usatoday.com

"Від самого початку ми говорили, що всі законні бюлетені повинні бути пораховані, а незаконні бюлетені не повинні бути пораховані, але ми зіткнулися з опором цьому базовому принципу з боку демократів на кожному кроці. Ми продовжимо цей процес із урахуванням всіх юридичних аспектів, щоб гарантувати впевненість американського народу в його уряді. Я ніколи не перестану боротися за вас і за наш народ", - наводить слова Трампа його штаб в Twitter.

Наразі триває підрахунок голосів у низці принципово важливих для результату президентських виборів американських штатів. У багатьох із них Трамп спочатку лідирував, а потім, ближче до завершення підрахунків, став стрімко втрачати позиції, передає "Інтерфакс-Україна".

Якщо на фінальному етапі завершення підрахунків голосів в "хитких" штатах не відбудеться сюрпризів, кандидат у президенти від Демократичної партії Джо Байден набере достатньо голосів для перемоги. Трамп і його передвиборчий штаб дали зрозуміти, що не приймуть цей результат і будуть оскаржувати його через суди. Як зазначають спостерігачі, за такого розвитку подій крапку в суперечці про переможця виборів, може бути поставлено лише через кілька тижнів.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, Байден перемагає Трампа в ключовій для перемоги у виборах Пенсільванії.

Другие новости