ПоддержатьУкраїнська

“Він професіонал”: Зеленський прокоментував призначення заступником голови ОП чиновника часів Януковича 

StopCor
StopCor

StopCor

“Він професіонал”: Зеленський прокоментував призначення заступником голови ОП чиновника часів Януковича 

Президент України Володимир Зеленський прокоментував призначення на посаду заступника голови Офісу президента Олега Татарова, який працював у МВС часів Януковича. 

 Олег Татаров Фото: Високий замок

Про це пише LB.ua з посиланням на BBC.

"Ви знаєте, в правоохоронних органах працювало багато різних людей за часів Януковича. Вони залишались працювати за часів Порошенка. Багато таких людей. Там були професіонали", - заявив Зеленський.

Критику щодо призначення Татарова з боку сімей Героїв Небесної Сотні шостий президент вважає "просто словами". До того ж, на думку Зеленського, її підігрівають "ЗМІ, якими володіє пан Порошенко".

"Це просто слова зараз звучать, вибачте мене, будь ласка, за таке формулювання. Це просто слова. Хтось щось говорить. Ця конкретна людина нікого не розганяла...Те, що це піднімають ЗМІ, якими володіє пан Порошенко, мені це відомо... Він фінансує різні засоби масової інформації, володіє ними. Є у нього ЗМІ, якими він не володіє. Він не може заспокоїтися, що він не президент. Ось і все. Усе, що відбувається, пов'язане саме з цим питанням", - зазначив Володимир Зеленський.

Як повідомляв “СтопКор” раніше, президент Зеленський піде з посади, якщо не закінчить війну.

Другие новости