ПоддержатьУкраїнська

Вкрав у студентів — вклав у будівництво маєтку: як кандидат з Київщини Альохін будує сімейне гніздечко

StopCor
StopCor

StopCor

Вкрав у студентів — вклав у будівництво маєтку: як кандидат з Київщини Альохін будує сімейне гніздечко

Кошти від корупційних заробітків від продажу майна та здачі в оренду приміщення Немішаївського агроколеджу директор навчального закладу Альохін вклав у будівництво. Інвестував у два будинки. Про це свідчать дані активістів руху «За чесні вибори», які отримали дані від інсайдера. Інформацію про те, що ці маєтки належать родині, підтвердили і сусіди, і будівельники. Активісти хотіли отримати коментар самого Альохіна, але він взяв відпустку за власний рахунок.

 Альохін будує два будинки у Микуличах. Фото: СтопКор.

«Як стало відомо, Альохін також обіцяв дати інтерв'ю місцевим ЗМІ, але наразі також уникає з ними спілкування», — зазначають активісти руху «За чесні вибори».

Також представники проєкту знайшли в мережі оголошення про продаж сіна. Оголошення розмістив син Альохіна. Імовірно, це те сіно, яке безкоштовно на полях агроколеджу збирають студенти.

 Син Альохіна продає сіно, яке зібрали студенти агроколеджу. Фото: СтопКор.

Нагадаємо, раніше ми писали, що кандидат на голову Немішаївської ОТГ Альохін використовує студентів як безкоштовну робочу силу. Вони сапають, копають, рубають, пасуть корів, прибирають гній на так званих «науково-дослідних площах» Немішаївського агротехнічного коледжу, яким керує Альохін.

«Студентів двоє, вони щоразу міняються, приходять після 18 і працюють. Студент і студентка. Студентка телятам дає», — розповідають місцеві жителі.

Додамо, раніше ми повідомляли про те, що Альохін звільняє викладачів, збирає гроші зі студентів, організував на базі навчального закладу бандитське угруповання, яке займається поборами і спеціалізується на корупції.

Нагадаємо, 1 жовтня директор Немішаївського агротехнічного коледжу Володимир Альохін, який висунув свою кандидатуру на посаду голови Немішаївської ОТГ, провів у виші зібрання для нинішніх та колишніх працівників навчального закладу. У розпал пандемії у приміщенні зібралось близько сотні людей похилого віку.

Другие новости