ПоддержатьУкраїнська

За одну скляну зупинку в Чернігові можна купити три в іншому місті, – журналістка

StopCor
StopCor

StopCor

За одну скляну зупинку в Чернігові можна купити три в іншому місті, – журналістка

Чернігівські народні депутати записали відеозвернення, в якому запевняли, що в Чернігові процвітає корупція та звинувачували в цьому чинного мера міста. До флешмобу приєдналась місцева журналістка Марина Рейко, яка згадала і про найвищі в Україні тарифи, і про найдорожчі об’єкти інфраструктури.

 Марина Рейко Фото: скріншот

«Те, що в Чернігові процвітає корупція, і вона досі небачених масштабів – це факт. Те, що управляється тут одна людина, і гроші з цих корупційних схем стікаються в одну кишеню – теж не є таємницею. Практично всі підрядні роботи в Чернігові проводять компанії, які прямо або опосередковано пов'язані з діяльністю міського голови», – наголосила вона.

За словами Рейко, вартість кілометру дороги в Чернігові складає близько 9 млн дол. у той час, коли в Білорусі це коштує 9 млн дол.

«Я часто запитую у людей, чи купують вони собі на дачу дерева за 17 тис. грн, бо Чернігів може собі дозволити таку розкіш. Як на мене, це дивно, що за одну скляну зупинку в Чернігові можна купити три. Якимось дивним чином комунікації в центрі Чернігова замінили лише на тій вулиці, яка прилягає до нового офісного центру чинного мера. Зараз весь центр завалили асфальтом, але не подумали чомусь про те, що спочатку потрібно замінити комунікації, а потім вже викладати асфальт», – додала журналістка.

https://www.facebook.com/100000402658829/posts/3565798740110179/?extid=0&d=n

Вона також нагадала про розслідування проєкту «Стоп корупції», в якому розкрили правду про мера Чернігова та його діяльність.

https://youtu.be/i2vcuVxxlXI

Другие новости